Hjem 9 Nyheter 9 Fremtidige hendelser kan styrke fremtidstroen

Fremtidige hendelser kan styrke fremtidstroen

-En hardt prøvet reiselivsnæring har nå behov for å kunne se frem til store begivenheter som et eventuelt VM i Ishockey i Trondheim. Det sier Hans Petter Øien Kvam i Næringsforeningen for Trondheimsregionen. Han tror ikke mange ser omfanget av et slikt mesterskap.

Det jobbes nå for å legge til rette for at Trondheim kan bli arrangørby under et eventuelt VM i Ishockey i Norge i 2027. Om så skjer vil byen oppleve en tilstrømming av ishockey-fans fra hele verden.
-Alle vet at reiselivsnæringa i Trondheimsregionen er kraftig skadelidende i den pandemien som fortsatt råder. Derfor er det vesentlig at næringa nå kan få meldinger om fremtidige hendelser som gjør at man kan styrke fremtidstroen. Fra et nærings-perspektiv vil et VM i Ishockey mest sannsynlig bli den hendelsen som gir sterkest avtrykk for hoteller, restauranter og andre reiselivsaktører. Fra vårt ståsted er vi selvsagt svært positivt innstilt overfor et VM i ishockey i Trondheim. All ære til de som har tatt dette initiativet, og så er det bare å krysse fingrene for at man når fram med dette arbeidet, fastslår Hans Petter Øien Kvam, som også tror at det er få som kjenner godt nok til hvor stort et potensielt VM i Ishockey er; -Med stor sannsynlighet vil dette være noe av det aller største vi kan få til Trondheim. Det målt etter antallet tilreisende, og ikke minst internasjonal oppmerksomhet. Dette er en verdens-idrett der de aller største nasjonene er med, avslutter Hans Petter.

Andre nyheter