Hjem 9 Nyheter 9 Ishockey-VM 2027, hvorfor velge Trondheim?

Ishockey-VM 2027, hvorfor velge Trondheim?

Blir Trondheim valgt som vertsby for ishockey-VM 2027 vil det gi økt rekruttering og stimulanse til det lokale ishockeymiljøet. Økonomisk vil VM være gunstig både for kommunen, regionen og næringslivet. Bare tenk på antallet gjester som vil ha mat og drikke, opphold og opplevelser i Trondheim under VM. Også etter VM kan man forvente en økning i turismen, fordi veldig mange ishockeyfans velger vertsbyen som feriedestinasjon.

Det er med andre ord mange gevinster å hente for Trondheim. Men hvorfor bør Trondheim velges som vertsby?

  • Trondheim har fokus på bærekraft! Med Trondheim Spektrum har vi et fantastisk flerbruksanlegg som rommer 9 000 tilskuere, her kan det legges midlertidig is og dermed skape en flott arena for ishockey. Området og fasilitetene rundt er også lagt til rette for det, og kort avstand mellom hoteller og VM-arenaen vil få ned transportbehovet.
  • Trondheim markerer seg som Norges mest dominerende idrettsby, og har lang erfaring med arrangementer. Det er også mulig å bygge treningsanlegg her – noe som vil være nødvendig for å holde VM.
  • Trondheim har høy hotellkapasitet, mat, severdigheter og kultur å tilby turistene. Vi er et åpent folk som tar godt imot tilreisende, og vi er flinke på å holde arrangement.
  • Trøndere er gode på å vise engasjement og støtte, og setter pris på folkefest, liv og røre. For Norges Ishockeyforbund er det et vesentlig punkt at VM arrangeres på et sted som ønsker å ha det!

Andre nyheter