Personvernerklæring Trondheim 2027

 1. Behandlingsansvarlig

KOMENT AS, som er sekretariat til forprosjektet «VM Ishockey Trondheim 2027», er ansvarlig for behandling av personopplysninger tilknyttet bruk av hjemmesiden trondheim2027.no

2. Personopplysninger som lagres
Ved påmelding til VM Ishockey Trondheim 2027 sitt nyhetsbrev lagres fornavn, etternavn og e-postadresse.
Fra websidene våre kan vi samle inn IP-adresser og handlinger utført på siden ved hjelp av informasjonskapsler.

3. Formål med behandlingen
Vi benytter opplysningene for å kunne gi deg informasjon og tilbud.

4. Grunnlaget for behandlingen
Vi samler inn samtykkebaserte personopplysninger ved hjelp av samtykkeskjemaer som lagrer dokumentasjonen knyttet til samtykket som gis av den enkelte.

5. Innhenting av personopplysninger
Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider.
Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. Vi kan sende opplysningene dine videre til våre distributører, agenter, underleverandører og andre assosierte organisasjoner med det formål at de skal levere tjenester til deg på våre vegne.

Underleverandører vi bruker i dag der personopplysninger er registrert er følgende:
– eMarketeer, fra eMarketeer (Sweden). Formål: utsendelse av nyhetsbrev

7. Sletting av personopplysninger
Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

8. Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene

9. Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
[email protected]

 

KOMENT AS
Vestre Rosten 77
7075 Tiller

Informasjonskapsler (cookies).

Loven krever at Trondheim 2027 informerer om bruken av cookies på trondheim2027.no

§ 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies
Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett.
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for statistikk og trafikkanalyse og for at tjenesten skal virke best mulig for deg som bruker. Informasjonskapsler er små, tekstbaserte informasjonsfiler som lagres på datamaskinen din. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg. Du kan skru av cookies i nettleseren din og besøke sidene våre likevel, men da med potensielt begrenset funksjonalitet.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no).

Ved å bruke Trondheim2027.no samtykker du til informasjonskapsler som lagres i din nettleser.